Kylling.dk



MENU


MADOPSKRIFTER


LEKSIKON



Barbequekylling


4 personer.

Ingredienser :

1 kylling, ca. 2 kg.
6 spsk. ketchup
2 spsk. konc. tomatpuré
6 spsk. soya
3 tsk. citronsaft

Fremgangsmåde:

Start med at skære lårene fri, 2 stk. Så vingerne og til sidst skæres forsigtigt brystet fra skroget. Sørg for at få mest muligt kød med. Rids nu lår og bryst 4-5 gange på kryds og tværs. Bland ingredienserne til marinaden sammen. Kom kyllingestykkerne i en frysepose og hæld marinaden i. Lad kødet trække et par timer i køleskabet. Læg kyllingestykkerne i et ildfast fad og hæld marinaden ved. Steges i ovnen v. 200 gr. i ca. 1 times tid. Kyllingestykkerne pensles undervejs. Gem skroget og kog suppe på det.













Du er her: Barbequekylling - - Her kan du finde alt om kylling

kyllinger påskekylling påskekyllinger kyllingebryst kyllingesalat kylling i karry kylling-opskrifter kyllingopskrifter