Kylling.dk



MENU


MADOPSKRIFTER


LEKSIKON



Kylling suppe


Portioner/stk: 4

Ingredienser:

400 g kyllingefilet
2 tsk olivenolie
3 tsk rød karrypasta
2 fed hvidløg
1 chili
salt og peber
3 peberfrugter
3 gulerødder
6 dl grønsags- eller kyllingebouillon
1 dåse kokosmælk
3 tsk majsstivelse
1 moden mangofrugt

Fremgangsmåde:

Skær kyllingefileterne i mindre stykker. Opvarm olien i en gryde og tilsæt karrypasta. Brun kyllingekødet sammen med finthakket hvidløg og chili. Krydr med salt og peber. Skær peberfrugt og gulerødder i tern og kom det ned til kødet. Tilsæt bouillon og kokosmælk. Lad suppen simre i 10-15 min. Rør majsstivelse ud i koldt vand og kom det i suppen. Giv suppen et kort opkog og tilsæt mango i tern. Smag suppen til med salt, peber og eventuelt mere karrypasta. Servér suppen med kogte ris og/eller brød.













Du er her: Kylling suppe - - Her kan du finde alt om kylling

kyllinger påskekylling påskekyllinger kyllingebryst kyllingesalat kylling i karry kylling-opskrifter kyllingopskrifter