Kylling.dk



MENU


MADOPSKRIFTER


LEKSIKON



Kyllingebryst


Ingredienser:

4 kyllingebryster uden skind og ben et bundt grønne asparges - ca. 500 g.
1-2 dl fløde (9%)
et stort løg
½ l. hønseboillon
½ tsk sukker.
maizena jævning--eller anden jævning.

Fremgangsmåde:

skyl aspargesen - knæk bunden af- den skal bruges til sovs. skær resten af adpargsene i mindre stykker-(ca.2 cm.) pil løget. kog hønseboullin med aspargsenderne og løet skåret i kvarte. ca ½ time. si boullonen -og kaser aspargsender og løg. kog kyllingbrysterne møre i bouillonen - ca. 15 min. tag brysterne op - og hold dem varme evt. i en foropvarmet skål.- kom lidt sukker i bouillonen. kog de snittede aspargs- ca 5 min. hvis du ønsker "al'dente" --ellers ca. 10 min. hvis du ønsker den gennemkogte. tag aspargsstykkerne op -og læg dem sammen med kyllingebrysterne. hæld fløde i bouillonen- og smag til om der mangler salt eller peber- jævn sovsen med maizena eller sovsejævner- lad det koge 3-5 min. hæld sovsen over kyllingebryster og aspargesstykker.













Du er her: Kyllingebryst - - Her kan du finde alt om kylling

kyllinger påskekylling påskekyllinger kyllingebryst kyllingesalat kylling i karry kylling-opskrifter kyllingopskrifter