Kylling.dk



MENU


MADOPSKRIFTER


LEKSIKON



Kyllingesalat


Ingredienser:

250-300 g kogt kyllingekød
6 asparges fra dåse (gem væden)
ca. 2 dl mayonaise
1 knsp karry opløst i 1 spsk aspargesvand
salt og peber
evt. lidt mælk
3/4 l blandede salatblade af f.eks. frissé, lola rossa. egeblad og kørvel 4 skiver ristet bacon i strimler
½ finthakket rødløg

Fremgangsmåde:

Skær kyllingekødet i små terninger og de afdryppede asparges i mindre stykker. Bland mayonaise m. den opløste karry . Vend kylling og asparges i. Tilsæt mælk hvis konsistensen er for tyk. Smag til me d salt og peber. Fordel de grønne salater på 4 tallerkener el. på et fad og top kyllingesalaten op på midten. Drys med løg og bacon.













Du er her: Kyllingesalat - - Her kan du finde alt om kylling

kyllinger påskekylling påskekyllinger kyllingebryst kyllingesalat kylling i karry kylling-opskrifter kyllingopskrifter