Kylling.dk



MENU


MADOPSKRIFTER


LEKSIKON



Tandoori kylling


4 personer.

Ingredienser :

1 kylling på ca. 1 kg
1 1/2 tsk. salt
1/2 citron
2 tsk. tandoori masala (rødt krydderi)
2 dl. yoghurt

Fremgangsmåde:

Gør kyllingen i stand og del den i 4 stykker. Gnid kyllingestykkerne med salt og citron.Bland yoghurt og tandoori krydderi. Mariner kyllingestykkerne i denne blanding i ca. 2 timer. Læg stykkerne i et ovnfast fad og steg dem i ovnen ved 250 grader i ca. 30 minutter. Prik hul i kyllingen med en gaffel, når kødsaften er hvid er kyllingen færdig













Du er her: Tandoori kylling - - Her kan du finde alt om kylling

kyllinger påskekylling påskekyllinger kyllingebryst kyllingesalat kylling i karry kylling-opskrifter kyllingopskrifter